CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC

Go Back   CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC > Software > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-04-2014, 09:45 AM
aaronwe aaronwe is offline
CAMhead Friend
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Rafael, CA
Posts: 51
Default Post Processor for Stinger 2 with FTC for Autodesk Fusion 360?

Hi:
Anyone using Autodesk Fusion 360 with their Stinger 2 with FTC and recoil, or even without recoil, where can I find the post processor?
Thank you!
__________________
Aaron Weinstock
www.NePalo.com
Stinger II 4X4
1.7 KW spindle
Recoil-FTC-Laser
WinCNC, Aspire, Rhino, Vectorworks
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2014, 12:10 PM
Mick Martin's Avatar
Mick Martin Mick Martin is offline
CAMaster Cobra Owner (MOD, KOTR)
 
Join Date: Nov 2009
Location: Snohomish, WA
Posts: 3,400
Default

Quote:
Originally Posted by aaronwe View Post
Hi:
Anyone using Autodesk Fusion 360 with their Stinger 2 with FTC and recoil, or even without recoil, where can I find the post processor?
Thank you!
You need to contact Autodesk Fusion 360 and see if they have a post processor that runs using G-Code.
__________________
Mick Martin
mickmartin3@comcast.net
CAMaster Cobra 508 ATC + Recoil + Popup Pins
Digitize Touch Probe
Wincnc Handheld Serial Keypad + Wireless Pendant
Hurricane vacuum
WinCNC + Aspire 9.5 + PhotoVCarve + EnRoute 5
www.customarchitecturalsignage.com
www.mickmartinwoodworking.com/

The search function on the forum is your best friend!
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2014, 12:30 PM
james mcgrew's Avatar
james mcgrew james mcgrew is offline
Administrator, (MOD, KOTR)
 
Join Date: Sep 2008
Location: ridgeway sc
Posts: 6,742
Default

looks to be good gcode to me call auto desk, they will need some code from you and a pp that works now


http://fusion360.autodesk.com/features
__________________
James McGrew
CAMaster ATC 508
The principle of Measure twice cut once has not been replaced by a CNC

www.mcgrewwoodwork.com

https://www.facebook.com/pg/Mcgrew-W...=page_internal

Camera 1 ATC Closeup !
https://video.nest.com/live/esNTrZ
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2014, 01:24 PM
aaronwe aaronwe is offline
CAMhead Friend
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Rafael, CA
Posts: 51
Default

Thank you!will do!
__________________
Aaron Weinstock
www.NePalo.com
Stinger II 4X4
1.7 KW spindle
Recoil-FTC-Laser
WinCNC, Aspire, Rhino, Vectorworks
Reply With Quote
  #5  
Old 12-05-2014, 01:54 PM
aaronwe aaronwe is offline
CAMhead Friend
 
Join Date: Jan 2013
Location: San Rafael, CA
Posts: 51
Default

Here is the Generic camaster post processor for Fusion 360 if anyone is interested
Attached Files
File Type: zip CAMaster_wincnc_m3x.cps.zip (6.4 KB, 157 views)
__________________
Aaron Weinstock
www.NePalo.com
Stinger II 4X4
1.7 KW spindle
Recoil-FTC-Laser
WinCNC, Aspire, Rhino, Vectorworks
Reply With Quote
  #6  
Old 12-05-2014, 07:23 PM
Terry Williams Terry Williams is offline
Cobra Owner
 
Join Date: Mar 2012
Location: Naples, FL
Posts: 197
Default

Please post your experiences with Fusion 360 and your router when you finally get it going!

Thanks,

Terry
__________________
Terry Williams
Cobra 510 with Recoil
Reply With Quote
  #7  
Old 08-11-2015, 03:05 PM
_peter_ _peter_ is offline
CAMaster Owner
 
Join Date: Apr 2015
Location: New York City
Posts: 23
Default Any results with autodesk post?

Hey Aaron, thanks for uploading the postprocessor. I was wondering, how did it work out for you?



Thanks
__________________
Hartmann Computer Consulting
http://blog.hartmanncomputer.com
Fat Cat Fab Lab
http://fatcatfablab.org
Stinger 1 + spindle upgrade + FTC
Reply With Quote
  #8  
Old 12-09-2015, 11:57 AM
rcoren22 rcoren22 is offline
CAMhead Guest
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 4
Default

Hello,

We successfully used this post from Fusion 360 to Camaster Stinger 2.

It was a countour test file in foam using a 1/4" Ball Nose End Mill.

The file ran smoothly, however we did not test for the Fast Tool Change.


Thanks so much for the Post Processor.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-14-2016, 10:55 AM
steina81 steina81 is offline
CAMhead Friend
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 26
Default Post Processor

Did you use the generic wincnc post processor?

How is the Fusion CAM working? I am about to jump from Vectric.
__________________
Allan Steinkuhl
Stinger I
Cut 2D
Cut 3D
Design Cad Max 3d
Reply With Quote
  #10  
Old 11-13-2016, 04:26 PM
WhiskeyBlade WhiskeyBlade is offline
CAMaster Owner
 
Join Date: May 2015
Location: Spokane WA
Posts: 30
Default Fusion!

I currently run Vcarve 8 for my Router. I am teaching myself Fusion and 3D cad to expand my own knowledge and capabilities.

As for the POST for it, have people been having luck?

My main question is.....

Does it work with the Indexing lathe?
__________________
Stinger I, FTC & Laser
2.25hp Router
INCRA T-Slot
Vcarve Pro and Photo Vcarve
Performance Package
Wired for Indexing Lathe (Someday)
Reply With Quote
Reply

Tags
fusion360, post processor

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.