CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC

Go Back   CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC > Software > Mozaik Software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-14-2017, 11:38 AM
ramalyze ramalyze is offline
CAMhead Guest
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 4
Default Mozaik for a Stinger II 4x4

Hello, I am trying to decide on which CNC I purchase and was wondering if it is possible to use Mozaik on a 4x4 Stinger II. I am stretching my budget to get the fully loaded Stinger II and cannot justify the space in my garage for a 4x8 machine.

Thanks in advance for your help. This is an awesome forum.

John
Reply With Quote
  #2  
Old 10-14-2017, 12:05 PM
bmc0787 bmc0787 is offline
CAMhead Friend
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 158
Default

i think if you just change your material dimensions in Mozaik material settings you should be OK. should also be changed/checked in the CNC optimizer before running. an hour of training with mozaik is your best bet.
Brian
Reply With Quote
  #3  
Old 10-14-2017, 12:27 PM
srhardwoods srhardwoods is offline
CAMaster Owner
 
Join Date: Dec 2014
Location: Suffolk, VA
Posts: 84
Default

I would contact Mozaik to see if they have the PP for the stinger.
__________________
Chris Vickers
Somerton Ridge hardwoods
www.srhardwoods.com

Cobra 510
10HP ATC
Vacuum Table
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.