CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC

Go Back   CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: MBBuilder
Forum: Mozaik Software 08-10-2016, 08:43 PM
Replies: 3
Views: 9,627
Posted By MBBuilder
Drawing kitchen in Mozaik

Hello all, I have been working with Mozaik doing the online training with their guy who has been great. I am wanting help to draw up a kitchen and need to get moving on it and the Mozaik folks...
Forum: CAMheads How 2 06-12-2016, 01:11 PM
Replies: 3
Views: 4,059
Posted By MBBuilder
Thanks for you help guys

Thanks for you help guys
Forum: CAMheads How 2 06-11-2016, 08:02 PM
Replies: 3
Views: 4,059
Posted By MBBuilder
Diamond drag bit help please

I just got a spring loaded diamond drag from us router tools and am trying to understand how to set up tool path for it. I think i would use a vcarve/engraving tool path but don't understand how to...
Forum: General Discussion 04-28-2016, 08:49 PM
Replies: 11
Views: 3,428
Posted By MBBuilder
I tried again exactly as instructed above. when...

I tried again exactly as instructed above. when i type in z0 i get low z limit error. when i lower manually using down arrow it will go to .004 then stop and give me low limit z error
Forum: General Discussion 04-28-2016, 08:11 PM
Replies: 11
Views: 3,428
Posted By MBBuilder
I did and same problem

I did and same problem
Forum: General Discussion 04-28-2016, 08:03 PM
Replies: 11
Views: 3,428
Posted By MBBuilder
I Did G49 blue box went away. Moved bit to...

I Did G49 blue box went away. Moved bit to spoilboard. hit calibrate switch button. then moved back to spoilboard and typed z0 and get low z error again.
Forum: General Discussion 04-28-2016, 07:48 PM
Replies: 11
Views: 3,428
Posted By MBBuilder
I did the G92.1z as you said and green box...

I did the G92.1z as you said and green box cleared. I lower the bit and get to .004 and get a low z error before i can touch spoilboard. I have a blue box still.
Forum: General Discussion 04-28-2016, 07:26 PM
Replies: 11
Views: 3,428
Posted By MBBuilder
getting low z error after milling spoilboard

I need clarification in procedure. I remilled my spoil board. Then I brought the bit down to touch the new height of the spoiler board. then hit button ZeroZ. Then i hit calibrate switch. Then I...
Forum: CAMheads How 2 03-29-2016, 11:00 PM
Replies: 6
Views: 4,033
Posted By MBBuilder
How would you make this molding?

I need to make approx. 100 ln/ft of this profile. Can it be done on the cnc. If so what tooling would you suggest. Thanks, Mike.
Forum: The Water Cooler 02-19-2016, 08:41 AM
Replies: 6
Views: 2,142
Posted By MBBuilder
Hi Mick. So I think what happened was i tried to...

Hi Mick. So I think what happened was i tried to run the program and the gantry moved to the position in the g code which brings it to the upper left corner, spindle started, and then nothing else...
Forum: The Water Cooler 02-18-2016, 09:52 PM
Replies: 6
Views: 2,142
Posted By MBBuilder
I re initialized and tried again. Program did...

I re initialized and tried again. Program did not run as planned and then i hit the park button and same thing happened hitting dust gate on t 10. i will call it a night and get your number in the...
Forum: The Water Cooler 02-18-2016, 09:36 PM
Replies: 6
Views: 2,142
Posted By MBBuilder
Thanks James, that worked. Any ideas what...

Thanks James, that worked. Any ideas what caused the problem in the first place?
Forum: The Water Cooler 02-18-2016, 09:13 PM
Replies: 6
Views: 2,142
Posted By MBBuilder
Y2 servo tripped, reset servos message

I was trying to run the spoiledboard wizard program and for some reason the gantry just went to t10 slot and and dust gate bumped into holder and got the Y2 servo tripped message. How do i reset...
Forum: The Water Cooler 02-18-2016, 07:46 PM
Replies: 2
Views: 1,111
Posted By MBBuilder
thanks

Problem solved. I purchased Camaster for one reason which was the reputation of cam heads. Glad I did. Thanks Gary[da man]
Forum: The Water Cooler 02-18-2016, 07:22 PM
Replies: 2
Views: 1,111
Posted By MBBuilder
dust boot not functioning well

I am setting up my new cr-510 atc and the dust boot opens very slowly after about 20 seconds. Any ideas on what is wrong? I was going to try to pick up my first tool but i don't know if i should...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.