CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC

Go Back   CAMheads CNC Router Forum By: CAMaster CNC > Software > FUSION 360

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-15-2018, 07:33 PM
browndawg browndawg is offline
CAMhead Friend
 
Join Date: Feb 2018
Location: Western,Mass
Posts: 10
Default Fusion 360 Post Processor

Greetings: Is anyone using the latest pp for wincnc? Is it working to your satisfaction? Any users out there what to collaborate on working on some thing that works? There has been a few posts on this. This forum is a great tool.
Any one interested please chime in.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2018, 11:40 AM
krossdal krossdal is offline
CAMaster Owner
 
Join Date: Jul 2016
Location: Iceland
Posts: 75
Default

Hi browndawg

I've been using a PP that I found on this forum about a 1-1/2 year ago. I've modified it so I can use the 4th axis and also added some properties to it to be able to use two length offsets etc.

I use Fusion 360 every day in my business. Right now I'm trying to figure out how to get the PP to work for the Flow toolpath. I'm getting wrong Z and A values at the moment.

It's more than welcome to share that PP if you're interested.
__________________
Kristjan Krossdal
Iceland
Stinger III - 2017

Options and upgrades:
3.0KW HSD spindle, FTC, Laser Cross Hair, Counter Balance, Digitizing Probe, Remote Handheld Keypad, Indexing Lathe and a 6" gantry overtravel.

Software:
Vectric VCarve and Fusion 360.

kristjan@krossdal.is
www.krossdal.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.